De årlige prisstigninger på tv-pakker er lige så sikre som, at det er jul den 24. december. I de seneste 10 år, er det vel kun et år, priserne ikke er steget. Alligevel kan man blive forundret og frustreret – især når niveauet for prisstigningerne er så høje som tilfældet er denne gang.

Forhandlingerne med YouSee har været meget langstrakte denne gang, for vi synes virkelig, at de er ekstraordinært høje. Vi har derfor været meget tydelige med vores utilfredshed overfor YouSee. Vi anerkender, at YouSee bliver mødt med en del af disse stigninger fra programleverandørerne, men ser man på priserne herunder, så kan man se, at grundpakken stiger med 35 kr. om måneden eller 420 kr. om året.

Det svarer til, at du her i 2023 ikke havde betalt 12 gange for din grundpakke, men 14 gange!!!

Vi har gjort det meget tydeligt overfor YouSee, at det er ganske utilfredsstillende og vi har forsøgt at få YouSee til at revurdere deres prissætning.
Indtil videre dog uden nogen brugbare resultater, hvilket betyder, at selv om vi generelt er tilfredse med det indhold YouSee kan levere i deres TV-pakker, må tage vores aftale med YouSee op til revision og overvejelse.

Hvis man alligevel skal finde noget positivt i det her er det, at vi har så solid en økonomi i foreningen, at vi som sidste år først opkræver de nye priser fra 1. februar og ikke fra 1. januar, som det sker andre steder.

Langt mere positivt er det, at internetpriserne for 2024 uændrede, dvs. samme priser som i 2023, som vel er nogle af de mest konkurrencedygtige priser herhjemme.

TV-priser for 2024 kan ses herunder. AF86 prisændringer sker fra den 1. februar 2024.

Husk at du altid kan følge med i vores priser og produkter her på hjemmesiden.